A CML-GIST kézikönyv bemutatója a CML világnapján

  • 2020. szeptember 22. (kedd) 16.00
  • Somogyi-könyvtár (Dóm tér 1–4.), 1. emeleti folyóiratolvasó
 
A krónikus mieloid leukémia (CML) és a gasztrointesztinális sztróma tumor (GIST) kézikönyvét 2020-ban a CML és GIST Betegek Egyesülete a szakorvosokkal együttműködésben szerkesztve jelentette meg. A hiánypótló kötetet dr. Modok Szabolcs hematológus, a Szegedi Tudományegyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ főorvosa, a könyv társszerzője, továbbá dr. Hegedűs Péter, a CML és GIST Betegek Egyesülete elnöke mutatja be.
A beszélgetést Farkas Andrea, az egyesület kommunikációs partnere, a C Koncept Reklámügynökség munkatársa vezeti.
 

 
 

A CML és GIST Betegek Egyesülete szakorvosaival együttműködésben szerkesztve jelentette meg a krónikus mieloid leukémia (CML) és a gasztrointesztinális sztróma tumor (GIST) hiánypótló kézikönyvét 2020-ban. A könyv nemzetközi és hazai szakirodalmi források alapján szócikkekkel, fogalommagyarázatokkal és gyakori kérdésekkel segíti az informálódást. A betegségek története, genetikai háttere és kezelése fotókkal és magyarázó ábrákkal, valamint infografikákkal egészül ki.

 

Ajánló:
Programismertető
CML és GIST – betegtájékoztatás és érdekképviselet

Az eseményeket koordináló Somogyi-könyvtár kéri, hogy a rendezvényeken mindenki használjon maszkot, illetve ügyeljen a távolságtartásra!
A résztvevők maximális létszáma 60 fő, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.