Mérőfeladatok és kérdőívtételek szerkesztése

  • 2020. szeptember 22. (kedd) 18.00
  • Dóm Látogatóközpont (Dóm tér 16.)
 
Az SZTE JGYPK API Óvódapedagógus-képző Tanszék adjunktusa, Hódi Ágnes és az MTA–SZTE Képességfejlődés Kutatócsoport tudományos munkatársa, Tóth Edit Mérőfeladatok és kérdőívtételek szerkesztése (SZTE Juhász Gyula Felsőoktatási Kiadó) című kötetének bemutatóján a moderátor Bíró-Balogh Tamás, az SZTE JGYPK oktatója.
 

 
 

Hódi Ágnes és Tóth Edit könyvének célja a pedagógiai folyamatok hatékonyságának fenntartását, fejlesztését segítő feladatok, itemek tartalmi és formai alapelveinek, valamint a feladatírás technikai lépéseinek részletes bemutatása, illusztrálása mintafeladatokkal.
A könyv a mérőfeladatok és kérdőívek önálló szerkesztését támogatja azzal, hogy megbízható alapokat és hathatós segítséget nyújt a pedagógiai mérések tervezéséhez, valamint feladatok írásához, szerkesztéséhez.
A könyvet haszonnal forgathatja a gyermekek megbízható fejlesztését fontosnak tartó óvodapedagógus, tanító és tanár, minden, a pedagógiai mérés-értékelés iránt érdeklődő hallgató, oktató, pedagógus és szülő, valamint minden, a szakdolgozatában empirikus megközelítést alkalmazni kívánó hallgató.

 

Ajánló:
Mérőfeladatok és kérdőívtételek szerkesztése (Kulturális értékelés)